VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

0113 56 11 18 / INFO@MEERHUIS.NL

Actueel

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten van Meerhuis.

Woning in Kerkwerve

 

Eerste paal voor de Meerhuis woning in Kerkwerve!

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand op de Contacta 2017!

 en………..

graag tot ziens bij www.Meerhuis.nl 

Tot straks op de laatste dag van de Contacta2017!

De laatste dag van de Contacta.NL is helaas weer aangebroken! Meerhuis en Bouwbedrijf Rijk kunnen over de eerste twee beurs-dagen wel spreken van een volmondig succes. Veel nieuwe contacten op kunnen doen die deel uitmaken aan de verbreding van onze klandizie, alsmede de uitbreiding van een gedegen netwerk. Als kers op de taart heeft een van onze collega’s ons gisteravond wederom overbluft met haar geweldige zang talent bij de stand van De Vierlinden & De Bult. Vandaag zal Carlo van de Weijer een interessant seminar geven over innovatie en wijst hij u de weg over hoe al deze verbindingen leiden tot een nieuwe economie. Carlo van de Wijer is Global Expert bij TomTom en weet als geen ander hoe bedrijven zich staande houden in uitdagende tijden van innovaties. Tot straks bij onze stand, stand 403 – Hal 1.

Contacta.nl Meerhuis is ook aanwezig!

Contacta.nl is dé jaarlijkse netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland. U vind Meerhuis bij Rijkbouw, standnummer 403. Graag tot ziens op de Contacta.nl!

Afbeeldingsresultaat voor netwerkborrel

 

Bedankt voor uw komst op de Zeeuwse woonmarkt!

Bedankt voor uw komst! Het was een groot succes! 

 

donderdag 14:00 – 21:00 uur

vrijdag 13:00 – 18:00 uur

zaterdag 10:00 – 17:00 uur

 

Tijdens deze 5e editie van de Zeeuwse Woonmarkt presenteren meer dan 45 Zeeuwse ondernemers hun bedrijf. Daarbij horen natuurlijk ook de laatste trends en noviteiten om het wonen in en om het huis leuker te maken.

Centraal dit jaar staan 5 hoofdcategorieën: Bouwen & Wonen, Duurzaamheid, Alles voor Binnen, Blij met Buiten en Plezier & Gezelligheid. Daarnaast kan je heel veel gratis workshops volgen, presentaties bijwonen, meedoen met doorlopende acties en natuurlijk profiteren van heel veel voordeel. Nieuw in deze editie is het buitenplein, waar verschillende deelnemers zich presenteren en de foodtrucks voor een culinaire omlijsting zorgen. Ook aan de jonge bezoekers is gedacht: er is een springkussen en er kan volop gekleurd en geknutseld worden.

De 5e Zeeuwse Woonmarkt: ben jij er ook bij?

Kijk voor meer informatie op www.zeeuwsewoonmarkt.nl

Adres: Marconistraat 13-15b in Goes.

Renesse, voortgang recreatiewoning

Meerhuis nu ook actief in het buitenland

Meerhuis nu ook actief in België en Frankrijk met het leveren en monteren van complete casco’s. In België kunnen we met onze Belgische partner ook de complete afbouw verzorgen. Lopende projecten zijn momenteel de uitbreiding van een schoolgebouw in passief systeem, een tandheelkundige kliniek in passief systeem en verschillende woningen. In Frankrijk lopen de volgende projecten; 20 recreatiewoningen in Luzy Morvan, de aanbouw van een woonhuis in Sermage en Avigny en een restaurantgebouw in Celle Morvan. Door het uitgekiende bouwsysteem en de juiste prijs-kwaliteitverhouding is Meerhuis ook interessant voor onze buitenlandse partners.

De woningmarkt trekt aan.

Bij Meerhuis zijn we blij te mogen constateren dat de vraag naar nieuwbouwwoningen de laatste maanden duidelijk aantrekt. We merken ook dat een toenemend aantal bezoekers hun bestaande woning reeds verkocht hebben. Het aantal offerteaanvragen is in vergelijking met het eerste half jaar van 2013 in 2014 verdrievoudigd. Gelukkig mogen we ook een steeds toenemend aantal bouwopdrachten noteren.

woning te Zoetermeer

Weer eens bewezen dat bouwen in een prefab systeem meerdere grote voordelen heeft.

In Zoetermeer, midden in drukke woonwijk, hebben we een grote woning met leslokalen voor een rijschool gemonteerd zonder dat de buurt grote overlast ondervindt van de bouw.

Dat bereik je alleen met een prefab bouwsysteem als dat van Meerhuis. Een perfect passende constructie wordt geproduceerd in de fabriek. De montage vond plaats in twee werkdagen op de bouwplaats.

Faro-Greenpark opgeleverd

Het project van 25 luxe energiezuinige recreatiewoningen op Faro Greenpark in Cadzand-Bad is succesvol opgeleverd. Het resultaat is een prachtig park met een tevreden opdrachtgever aan de voet van de duinen. De woningen bestaan de aan de buitenzijde uit natuurlijke materialen zoals keramische gevelbekleding en onbehandelde Red Ceder geveldelen.